Лікування сіллю!

Лікування сіллю!

У чому лікувальний ефект? Серцем соляної кімнати є галогенератор, який насичує повітря наймілкішими частинками солі (розміром 1-5 мікрон), саме вони здатні проникнути у найвіддаленіші куточки бронхіального дерева, вбивати патогенну мікрофлору, здійснюючи імуномодулюючу, бронходренажну та протизапальну дію природним шляхом!!!А ви знали, що один сеанс у соляній кімнаті можна сміливо порівняти з одним днем перебування на морі?!!!

Чим КОРИСНЕ відвідування соляної кімнати?

Сольові кімнати застосовуються для: загальної реабілітації і оздоровлення організму; очищення й лікування дихальних шляхів; оздоровлення системи кровообігу і лімфотоку; сприяння виведенню шлаків; стабілізації обмінних процесів; отримання косметологічного ефекту, омолодження, лікування захворювань шкіри, профілактики целюліту; внутрішнього оздоровлення та релаксації; досягнення антистресового і антидепресивного ефекту; для лікування всіх видів алергії і її профілактики.

dsc_0511

 Це – відтворення цілющого мікроклімату природніх солотвинських печер у поєднанні з соляними лампами, соляними інгаляціями, галогенератором, іонізатором, кольоро- та музикотерапією!!!

solyana kimnata4

Її відвідування корисне як дітям, так і дорослим!

Сольова кімната в Тернополі “Казка маленького гномика”

Наша адреса: м.Тернопіль, вул. Лозовецька, 4
тел. 096 168 14 07

Facebook коментарі

Залиште свій коментар

Замовити дзвінок

 

    ×
    Записатись на прийом

     

      ×
      Записатись на сеанс

       

        ×