Що треба знати про харчову непереносимість?

Що треба знати про харчову непереносимість?

Тепер ви це можете зробити у нас.  Телефонуйте і записуйтеся: 096-710-21-33.

м. Тенопіль, Педіатричний кабінет “Малеча”, вул. Лозовецька, 4.

 

З кожним роком у всьому світі і в нашій країні збільшується кількість людей, які хворіють через підвищену чутливість до харчових продуктів. Останнім часом все частіше схиляються до думки, що харчова непереносимість, зумовлена імуноглобулінами класу G (IgG), може спричинити появу багатьох хворобливих симптомів та хронічних розладів здоров’я, які до цього часу не пов’язували з харчуванням.

Протягом останніх років науковці багатьох країн вивчали зв’язок дієти, яка спиралася на виключення продуктів, що зумовлювали високі титри IgG, з тяжкістю проявів різних захворювань, зокрема, шлунково-кишкових, шкірних, неврологічних, психологічних, м’язово-скелетних та хвороб органів дихання. Як виявилося, 75% усіх хворих відчули корисні наслідки такої елімінаційної дієти, яка спиралася на результати тесту на харчову непереносимість. Пацієнти, які дотримувалися елімінаційної дієти, незалежно від віку і статі, повідомляли про виразне поліпшення самопочуття. Вважають, що імунні комплекси, утворені з антитіл IgG і часточок харчових білків, можуть шкідливо впливати на функції організму та спричинювати хронічний стан запалення — усього організму або лише окремих органів та систем. У інших дослідженнях автори виявили можливість патогенетичного зв’язку між харчовою непереносимістю з наявністю IgG та розвитком надмірної ваги, атеросклерозу й мігрені.

Рекомендації щодо елімінаційної дієти, яка спирається на дослідження харчової непереносимості, актуальні для багатьох спеціальностей, зокрема, гастроентерології (синдром подразненої кишки, хвороба Крона, неспецифічний виразковий коліт), ревматології (ревматоїдний артрит, псоріаз з ураженням суглобів, анкілозуючий спондилоартрит чи хвороба Бехтєрєва), дерматології (атопічний дерматит, псоріаз), алергології (усі незалежні від IgE та залежні від IgG прояви) та при аутомунних захворюваннях (наприклад, тиреоїдиті Хашімото).

Отже, в усіх випадках, коли підозрюють, що харчування може негативно впливати на стан здоров’я людини, доцільно виконати тест для діагностики харчової непереносимості та виявити продукти, які спричинюють хворобливі прояви.

Фірма Cambridge Diagnostics (Україна) S.C. (винятковий представник Cambridge Nutritional Science Ltd., Omega Diagnostics Group PLC, Велика Британія) пропонує комплекс тестів на харчову непереносимість: ELISA FoodTest та FoodPrint®. Ці тести мають широке застосування в діагностиці непереносимості різних продуктів. Класичний імуноферментний метод ELISA у системах FoodTest та нова технологія мікроматриці у тестах FoodPrint® гарантують високу чутливість, специфічність та надійність досліджень. Це перші у світі діагностичні системи для виявлення специфічних харчових IgG (ізотопів 1-4) на основі дослідження невеликої кількості капілярної крові з пальця, які дають змогу швидко і просто визначити переносимість харчових антигенів та виявити некорисні продукти.

Чи є у Вас харчова непереносимість? Оберіть тест, який Ви хотіли б виконати.

 

Тест на харчову непереносимість

FoodDetective™ – загальна інформація

Просте у виконанні дослідження харчової непереносимості

FoodDetective™ дає змогу виявити продукти, які зумовлюють утворення специфічних харчових антитіл класу IgG. Ці антитіла можуть спричинити різні прояви харчової непереносимості, які проявляються, зокрема, синдромом подразненої кишки, екземою, артритом та ін.

Таця для виконання реакції містить кружечки, вкриті екстрактами білків окремих харчових продуктів. Для дослідження беруть невелику кількість крові з пальця, яку розводять реактивом і виливають на тацю. Далі тацю обробляють реактивами, які виявляють харчові антитіла шляхом зміни забарвлення тих чи інших кружечків на блакитне або синє. Порівнюючи відповідність забарвлених кружечків з розміщенням продуктів на таці, виявляють продукти, які спричинюють харчову непереносимість. Ці продукти треба тимчасово виключити з дієти.

FoodDetective™

Був спроектований для приватного застосування в домашніх умовах, а також в кабінеті лікаря чи дієтолога. Цей тест простий, точний і безпечний. Його виконання займає лише 40 хвилин і не потребує додаткових засобів, оскільки усе потрібне міститься в наборі. Якщо після виконання тесту FoodDetective™ Вам потрібна допомога у прочитанні результату або якщо Ви виявили непереносимість одного або кількох продуктів, пропонуємо сконтактуватися з нами для консультації і поради. Дзвоніть до нас з понеділка до п’ятниці вперіод з 9.00 до 16.00, номер телефону 096-710-21-33

FoodDetective™ – перший у світі тест для самостійного визначення харчової непереносимості, є простий та точний.

 

Інформація використана із сайту: http://www.cambridge-diagnostic.com.ua

Facebook коментарі

Залиште свій коментар

Замовити дзвінок

 

    ×
    Записатись на прийом

     

      ×
      Записатись на сеанс

       

        ×